Met Mijn Work Mate kunt u eenvoudig alle werkzaamheden binnen uw bedrijf volgen. Uw houdt overzicht op alle werkzaamheden in de planning, de plekken waar je medewerkers aan het werk zijn en welke werkzaamheden afgerond zijn en gefactureerd moeten worden.

Houdt controle

Aan het werk met papieren bonnen heeft een aantal risico’s. Bonnen raken kwijt of worden laat ingeleverd. Daarnaast is het overzicht houden op de werkzaamheden lastig.

Met Mijn Work Mate kunt u afscheid nemen van de papieren werkbon. Van planning tot het op locatie invullen van de digitale werkbon kunt u als organisatie de volgende stap maken.

Op de digitale werkbon in Mijn Work Mate heeft u de mogelijkheden om:

  • De uren per medewerker bij te houden.
  • Materialengebruik bij de werkzaamheden bij te houden.
  • Doormiddel van de formulieren kunt u vragen stellen aan de medewerker voor het afhandelen van de bon. Dit maakt het mogelijk om controlelijsten / checklists te koppelen aan het werk.
  • Foto’s of documenten te koppelen aan de werkbon

De werkbon op elke locatie af te handelen.

Mijn Work Mate is geoptimaliseerd voor het gebruik op een tablet of mobiele telefoon. Hiermee kunnen medewerker bij de klant de werkbon invullen en afhandelen. Ook is het mogelijk om foto’s van de oplevering of geconstateerde problemen direct te koppelen aan de werkbon.

Zelf direct aan de slag?

Wilt u zelf ook aan de slag met Mijn Work Mate? Dat kan. Vraag een gratis demo aan waarmee u zelf aan de slag kunt. Bevalt het en wilt u verder? Uw gegeven blijven staan na de demolicentie en u kunt gewoon verder werken.