Uw pakket of uw bestelde eten alles is tegenwoordig te volgen met track and trace. Hiermee heeft de klant inzicht zijn bestellingen. Met Mijn Wormate krijgt de klant ook inzicht in zijn gegeven werkopdrachten. Doormiddel van track and trace kan elke opdracht worden gevolgd. Met een overzichtelijk werkopdracht dashboard kan snel worden gevolgd wat de status van de opdracht is en wat de klant van zijn opdrachtnemer kan verwachten.

Klantportaal

U kunt met Mijn Workmate uw klant zijn eigen klantaccount geven. Hiermee kan de klant inloggen en zelf nieuwe opdrachten verstrekken, deze daarna volgen en digitaal de opleveringsdocumenten weer downloaden. Ook kunt u bij de werkopdracht documenten toevoegen welke de klant kan inzien. Denk aan bijvoorbeeld: foto’s, aftekenlijsten of facturen.

Mailing

Mijn Workmate is voorzien van mailing om uw klant op de hoogte te brengen van allerlei statusupdates van de door hem gegeven werkopdracht. Is de medewerker klaar op locatie gaat automatisch een e-mail naar de klant om deze hiervan op de hoogte te brengen. Afgetekende werkbon staat klaar? Een e-mail naar de klant wordt automatisch verstuurd. Hiermee verhoog je de klanttevredenheid en verbeter je automatisch je klantervaring.

SMS

Mijn Workmate heeft ook een uitbreiding voor het versturen van SMS berichten naar klanten. Vanuit de administratie kan eenvoudig een bericht worden verstuurd naar de klant dat de medewerkers over 30 minuten aanwezig zullen zijn.